Privacy Policy

Privacyverklaring  van shecooks.be
 
Deze privacyverklaring is van toepassing op de website van She Cooks.
Daar wij veel belang hechten aan de privacy van onze klanten & bezoekers gaan wij uw gegevens alleen gebruiken op een manier die conform is met de nieuwe GDPR wetgeving.
 
Wij verzamelen gegevens om efficiënt te kunnen werken en u de beste ervaringen met onze producten en diensten te kunnen bieden.
U geeft een aantal van deze gegevens rechtstreeks aan ons door, bijvoorbeeld wanneer u meer informatie vraagt betreffende een event, feestje.
De gegevens die wij verzamelen zijn:
Naam, adresgegevens, mailadres & telefoonnummer.
 
De persoonlijke informatie die u ons geeft kan worden gebruikt om onze relatie met u te beheren. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor marketingdoeleinden zoals bijvoorbeeld het u toesturen van een feestfolder, of acties waarvan wij denken dat ze interessant voor u kunnen zijn.
U kunt op elk moment verzoeken dat we stoppen met het sturen van emails, berichten.
Dit kan zonder enige motivatie en is uiteraard kosteloos.
U kan ons contacteren via 0473 52 44 09 of via info@shecooks.be
 
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan wat strikt noodzakelijk is om de doeleinden te realiseren die in deze privacyverklaring worden uiteengezet. Indien u verdere informatie wenst omtrent de exacte termijn, kan u ons steeds contacteren.
 
Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derde partijen.
 
Wij doen er alles aan om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen.
We gebruiken passende technische en organisatorische maatregelen op een zodanige manier dat de verwerking voldoet aan de vereisten van de nationale en Europese wetgeving
 
Wat zijn uw rechten:

U heeft het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van uw persoonsgegevens, alsook van het gebruik dat wij van uw persoonsgegevens maken.

U heeft steeds het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te laten
verwijderen.
U beschikt over het recht van verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen.
Daarnaast heeft U steeds het recht om U te verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor doeleinden van direct
marketing. In dergelijk geval hoeft u geen redenen op te geven.
U beschikt over het recht om uw persoonsgegevens die door ons verwerkt worden in gestructureerde, gangbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te dragen.
Wanneer de verwerking gebaseerd is op uw voorafgaande toestemming, beschikt u over het recht om deze toestemming in te trekken.
U beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie  Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer,
Drukpersstraat 35
1000 Brussel
Tel +32 (0)2274 48 00
Fax +32 (0)2 274 48 35
email: commission@privacycommission.be.

 
Wijzigingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Wij behouden het recht deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen of te actualiseren.
Wanneer wij wijzigingen aan deze verklaring openbaar maken, veranderen wij de datum van de "laatste update" van de verklaring. Bij belangrijke wijzigingen, zullen wij dit op onze homepage vermelden. Niettegenstaande raden wij u aan om onze privacyverklaring periodiek door te lezen.
 
Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via:
0473 52 44 09
info@shecooks.be
Laatste update: 18/03/2018

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close